De tv-serie Homeland

Deze tv-serie Homeland komt in 2014 weer terug op de buis, door het grote succes van de afgelopen jaren. De serie gaat over Carrie Mathison en Nicholas Brody. Tijdens de eerste serie leren we dat Carrie tijdens een illegale operatie informatie krijgt over een informant bij de CIA die zo zijn overgelopen naar Al-Qaida tijdens zijn gevangenisschap. Eenmaal overgeplaatst naar de CIA komt ze in aanraking met Nicholas, die gered is door de CIA tijdens zijn gevangenisschap. Als snel verdenkt Carrie hem, terwijl iedereen denkt dat hij een held is. Samen met haar mentor Saul Berenson houden ze Nicholas in de gaten.

In de tweede serie van Homeland komen leden van Al-Qaida dat Nicholas in zee is gegaan met de CIA en ontvoeren zij dus Carrie. Nicholas moet in ruil voor de vrijlating van Carrie de vice-president Walden vermoorden. Carrie en Nicholas groeien door deze situatie naar elkaar toe. Als Carrie eindelijk vrij is en ze de herdenking van de vicepresident bijwonen, ontploft de auto van Nicholas. Hij wordt meteen als een terrorist gezien en dus smokkelt Carrie hem het land uit.

Carrie ontkent alle betrokkenheid bij de aanslag en wordt door haar mentor Saul in een psychiatrische inrichting gestopt. Als snel wordt Carrie gered door een terroristisch netwerk en moet zij in ruil hiervoor haar hulp bieden bij de aanslag op de CIA. Carrie speelt deze informatie door aan de CIA.

Ondertussen is leeft Nicholas in gevangenschap, maar koopt Saul hem vrij en stuurt hem naar Iran om een leider van Al-Qaida te vermoorden. Dit gaat goed, totdat hij wordt gepakt, nadat hij gehoord heeft dat Carrie zwanger is.
De serie zal vanaf hier weer verder gaat, het wordt dus weer spannend hoe het verder gaat. Dus kijken maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>