Spannende misdaad serie penoza

Het tv programma Penoza is al eerder enthousiast ontvangen door het tv-kijkende publiek. In september 2010 was het eerste deel van de serie te zien. Hier was het publiek zo enthousiast over dat de tweede serie niet uit kon blijven en deze is dan ook in november 2012 van start gegaan. Ook dit jaar komt er weer een nieuwe serie uit, die vanaf 29 september op de buis is te zien.

Het verhaal achter penoza

Deze serie gaat over een vrouw, genaamd Carmen, die ontdekt dat haar man een grote rol speelt in de onderwereld. Ze kan hier niet mee leven en dwingt haar man om hiermee te stoppen. Als reactie hierop wordt haar man vermoord voor de ogen van haar jongste zoon. De familie wordt bedreigt en verschillende mensen proberen schulden te innen die de man van deze vrouw in de onderwereld heeft gemaakt. Ook de justitie gaat zich meer bemoeien en probeert een getuigenis van haar te krijgen in ruil voor bescherming. Carmen kan hier niet mee leven, omdat haar gezin dan niet veilig is en besluit de touwtjes zelf in handen te nemen en zich omhoog te werken in de onderwereld. Op een gegeven moment zit ze zo hoog in de organisatie, waardoor ze niemand meer vertrouwt, ze besluit met haar gezin op de vlucht te slaan. De verhalen gaan over haar dat ze een leven is begonnen in het buitenland, maar Carmen zit veel dichterbij dan er wordt gedacht. Ze besluit dus weer terug te komen en begint weer aan verschillende drugslijnen op te zetten. Ook zoekt ze een opvolger die ze opleidt en hoopt dus snel met pensioen te kunnen gaan. Alles lijkt goed te gaan, maar dan lijkt het gevaar van alle kanten op te spelen en is haar gezin niet meer veilig.

Het belooft ook weer spannend te worden aankomende september en wij raden dan ook aan om zeker weer voor de buis te zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>