The voice of Holland live shows gestart

Afgelopen vrijdag is de aller eerste live show van The voice of Holland gestart. De talentenjacht is dit jaar begonnen vanaf vrijdag 29 augustus en is iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien op RTL 4. Zoals we gewend zijn bij deze talentenjacht is alleen het beste van het beste goed genoeg om een plekje te bemachtigen in de spectaculaire live shows. De audities waren dit jaar wederom net zo daverend als de afgelopen jaren. Zoals het betaamt bij een talentenjacht als deze, zijn er meteen favorieten bij het publiek. Tijdens de audities sprongen O’G3NE, Sjors en David eruit. Deze kandidaten kregen meteen de stempel van mogelijke winnaars of winnaressen van The voice of Holland.

The Battles kregen een onverwachtse wending

De audities waren qua opzet hetzelfde als alle voorgaande jaren. De Battles daarentegen kregen onverwachts een nieuwe wending. Ali B had in de Battles April en Dr. Rum tegenover elkaar gezet, maar omdat Ali B vond dat ze samen sterker staan dan alleen besloot hij ze beide door te laten gaan als duo. Dit is in de geschiedenis van The voice of Holland nog nooit eerder gebeurt. Tijdens de Battles waren er voor de rest weinig verrassingen. Het element ‘kandidaten stelen’ is nog steeds aanwezig. Met dit element krijgen kandidaten van een ander team nog steeds de mogelijkheid om zichzelf te bewijzen in een ander team, tenminste als de coach het in hem of haar ziet zitten.

Wereldprimeur bij The voice of Holland

Afgelopen vrijdag zijn de live shows begonnen en Nederland heeft een wereldprimeur te pakken met de populaire show. De live shows zijn dit jaar gestart met The clashes. Dit nieuwe element zorgt ervoor dat twee zangers uit één team wederom tegenover elkaar staan en beide twee totaal andere nummers ter gehoren brengen. Ondanks dat het in totaal 4 verschillende nummers zijn wordt het als één geheel ter gehore gebracht. Met het nieuwe element wil The voice of Holland zich onderscheiden van alle andere talentenjachten. Na The clash bepalen het publiek en de coach wie The clash wint. Er kan telefonisch gestemd worden en dit jaar kan er voor het eerst gestemd worden via de RedRoom-app van The Voice.

RedRoom-app in samenwerking met Vodafone

Vanaf het allereerste uur is telecom provider Vodafone sponsor van de talentenjacht. De RedRoom-app is in samenwerking met Vodafone ontwikkeld en het biedt nu nog meer informatie over The voice of Holland. Met de volledig vernieuwde app krijg je nu nog meer te zien achter de schermen en kun je alle nummers van de kandidaten streamen. Naast de telecom provider Vodafone is Samsung ook al sponsor vanaf minuut één. Als je dit jaar aangeeft waar je The voice of Holland kijkt en luistert, maak je kans op een set Samsung Wireless multiroom Speakers. Samsung heeft de afgelopen jaren ook telkens een speciale smartphone uitgebracht die gericht was op The voice of Holland. Of er dit jaar ook een Samsung Galaxy S5 The Voice komt is niet bekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>